План заходів із проведення у 2016-2017 н.р.
Року раціонального і збалансованого харчування



з/п
Назва заходуВиконавецьТермін
виконання
1Здійснювати систематичний моніторинг якості організації харчування в училищі.Трубчинська Л.Л.
Гаврилюк М.М.
Федосеєва І.О.
Протягом
навчального року
2Розміщувати матеріали з питань раціонального харчування, профілактики харчових отруєнь на сайті училища.Медпрацівник
Шевчук В.В.
Щоквартально
3Проводити роз'яснювальну роботу серед батьків та учнів щодо раціонального харчування, профілактики харчових отруєнь.Куратори груп
медпрацівник
Протягом
навчального року
4При плануванні тематики позаурочних заходів особливу увагу звернути на проблему раціонального та збалансованого харчування.Викладачі
майстри в/н
Протягом
навчального року
5Висвітлювати результати виконання плану заходів щодо проведення Року раціонального та збалансованого харчування на сайтах училища та Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.Медпрацівник
Шевчук В.В.
Протягом
навчального року
6Залучати батьківську громадськість до модернізації харчоблоків навчальних закладів та просвітницької роботи з питань організації харчування.Куратори груп
медпрацівник
Протягом
навчального року
7Проаналізувати стан оформлення паспортів їдальні.Гаврилюк М.М.
Моравська О.С.
Рудой О.Д.
До 01.10.2016
8Тримати на постійному контролі забезпечення харчоблоків закладів освіти області відповідно до вимог технологічним та холодильним обладнанням, кухонним посудом з нержавіючої сталі, розділовим інвентарем, електром'ясорубками, електроплитами, мармітами, холодильними вітринами, електрокотлами, жаровими шафами, овочерізками, столами з нержавіючої сталі, посудомийними машинами, інвентарем для прибирання, миючими та дезінфікуючими засобами.Гаврилюк М.М.До 01.09.2016,
надалі - протягом
навчального року
9Забезпечити належне зберігання продуктів у складських приміщеннях та у холодильному обладнанні.Моравська О.С.
медпрацівник
Протягом
навчального року
10Систематично урізноманітнювати меню.Моравська О.С.
Рудой О.Д.
Протягом
навчального року
11Забезпечити належний стан харчоблоків та залів їдальні та бару.Моравська О.С.
Рудой О.Д.
Протягом
навчального року
12Забезпечувати поставки у навчальні заклади якісних, сертифікованих продуктів харчування.Чупрун М.К.Протягом
навчального року
13Забезпечити працівників харчоблоків спеціальним одягом.Гаврилюк М.М.Протягом
навчального року
14Вжити заходів щодо попередження спалахів гострих кишкових інфекцій і харчових отруєнь та дотримуватись санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог щодо організації харчування учнів та вихованців у навчальних закладах.Гаврилюк М.М.
Зав.
виробництвами
медпрацівник
Протягом
навчального року
15Тримати на контролі проходження медичних оглядів працівниками.медпрацівникПротягом
навчального року