Головна » 2017 » Березень » 03
Відповідно до річного плану роботи Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ та з метою стимулювання учнівської молоді, підвищення у них інтересу до поглибленого вивчення спеціальних дисциплін, прищеплення їм навичок пошукової, дослідницької роботи, пропаганда досягнень новітніх виробничих технологій, підвищення рівня теоретичного та виробничого навчання протягом 13-24 лютого 2017 року було проведено декаду з професії "Кухар".

Декада розпочалась виставкою творчих робіт членів методичної комісії "Харчових технологій", де було представлено більше 70 методичних розробок.

Проведені в рамках декади заходи спрямовувались на поглиблення знань з професії "Кухар", обмін досвідом, розвиток творчої ініціативи, інтересу до обраної професії, впровадження сучасних технологій, підвищення іміджу професії, підготовки кваліфікованого працівника ресторанного господарства.

 

Фото:

 

Переглядів: 141 | Додав: vshadm1005 | Дата: 03.03.2017