Головна » 2017 » Квітень » 03
Чернівецьке вище комерційне училище КНТЕУ вітає переможців Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва "FoodLandBukovina-2017", що відбувся 29-31 березня 2017 року в розважальному центрі "Панорама-Чернівці" !!!

Організатори заходу - Департамент економіки Чернівецької міської ради та ГС "Буковинська гільдія кулінарів".

До суддівської колегії ввійшли почесні міжнародні судді WACS та всесвітньо відомі зірки кулінарного мистецтва.

Учасниками та гостями міжнародного чемпіонату стали кухарі з Румунії, Естонії, Білорусії, Данії та кулінари з різних міст України.

Це масштабна подія для спеціалістів ресторанного господарства, які збагатили досвід з кулінарного і кондитерського мистецтва, втілили в життя найкреативніші ідеї, підвищили рівень професійної майстерності.

Учні училища вибороли 4 бронзових, 3 срібних та 1 золоту медалі, а також стали володарями Гран-прі !!!

 
Команда:
Ришку Вікторія,
Саламандик Максим,
Пентескул Михайло
Гран-прі Краща команда кухарів 2017
Фрунза Яна І Робота з марципану та мастики
Оліївський Андрій ІІ Страва зі свинини
Пентескул Михайло ІІ Страва з риби та морепродуктів
Поляков Петро ІІІ Сучасна кухня
Ришку Вікторія ІІІ Ресторанний десерт
Саламандик Максим ІІІ Кращий шеф-кухар
Тимуш Валерія ІІІ Страва з телятини
Федорюк Ілля ІІІ Страва з аутентичної національної кухні

Адміністрація ЧВКУ КНТЕУ привітала переможців на училищній лінійці грамотами. Учнівський Парламент - стіннівкою !!!
 
Фото:
 
 
 
Переглядів: 134 | Додав: vshadm1005 | Дата: 03.04.2017

31 березня 2017 року для учнів Чернівецкого вищого комерційного училища КНТЕУ було проведено урок-лекцію в ТРЦ "Панорама" (м.Чернівці, вул. Хотинська, 43), де проходить триденний Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва "FoodLandBukovina-2017". Урок провів шеф-кухар модного київського ресторану високої авторської кухні "SANPAOLO" Бойко Руслан Іванович, який має досвід роботи шеф-кухарем - 15 років, ініціативний, креативний успішний. Пан Бойко розповів про свій досвід роботи кухарем в Україні, Білорусії, Італії та Франції. Відкрив власну точку зору стосовно молекуряної кухні та інших модних світових кулінарних тенденцій, поділився ідеями створення успішних ресторанних проектів від створення бізнес плану до підбору персоналу та розробки меню.

 

Фото:

 

Переглядів: 100 | Додав: vshadm1005 | Дата: 03.04.2017