Головна » 2019 » Квітень » 24 » День гостинності, смаку та затишку
11:28
День гостинності, смаку та затишку
19 квітня 2019 року Чернівецьке вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету організувало весняну зустріч з майбутніми абітурієнтами - День гостинності.

У рамках заходу гостям представили виставку-презентацію писанок, великодніх рушників та провели майстер-клас з розпису писанок, котрий організували учні групи КнК918.

Учні училища, котрі здобувають професію офіціанта, провели майстер-клас по складанню серветок складним і комбінованим способами, представили авторські прийоми та продемонстрували креативний підхід до сервірування столів, підготувавши кілька варіантів сервірування великоднього столу.

Юні кондитери розповіли гостям про пасхальні солодкі вподобання багатьох країн світу та представили тематичні кондитерські вироби з різних видів тіста. Особливу цікавість глядачів здобула експозиція картин з мастики, шоколаду та солоного тіста.

Кухарі підготували для гостей виставку-презентацію великодніх страв та розповіли про гастрономічні вподобання різних країн світу, а також організували майстер-класи з приготування млинців та холодних закусок.

Посмакувати ласощами та відчути святкову атмосферу міг кожен, адже гості власноруч розмальовували писанки та готували млинці. Тепер, сповненим натхненням та з радісними думками, можна зустрічати Великдень.

 

Фото:

 

Переглядів: 33 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0