Головна » 2017 » Травень » 11 » До вершин професійної майстерності
13:03
До вершин професійної майстерності
06 та 07 травня 2017 року команда учнів Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ на чолі з викладачем спецдисциплін Оксаною Аурелівною Козьмою та майстром в/н Людмилою Робертівною Четін представляли Україну у І Міжнародному кулінарному фестивалі у м. Ізмір (Туреччина).

Наші вихованці гідно показали себе:
  • 1 золота, 4 срібні, 2 бронзові медалі;
  • "Краща кулінарна школа року".
Номінація "Страви з пасти" - Четін Севда Нур - золото.
Номінація "Страви з телятини" - Саламандик Максим, Якубов Микола, Оліївський Андрій - срібло.
Номінація "Страви з риби" - Пентескул Михайло - срібло, Ришку Вікторія - бронза.
Номінація "Чорна скриня" - Саламандик Максим, Пентескул Михайло, Ришку Вікторія - бронза.

 
ЧВКУ КНТЕУ пишається учнями-переможцями
та висловлює щиру подяку Козьмі О.А. і Четін Л.Р.
за їх невтомну працю та професіоналізм!

 

Фото:

 

Переглядів: 70 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0