Головна » 2017 » Лютий » 24 » КРУГЛИЙ СТІЛ: "Сучасні вимоги до підготовки кваліфікованих робітників закладів ресторанного господарства"
13:17
КРУГЛИЙ СТІЛ: "Сучасні вимоги до підготовки кваліфікованих робітників закладів ресторанного господарства"
21 лютого 2017 року на базі Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ відбулося засідання круглого столу з проблеми: "Сучасні вимоги до підготовки кваліфікованих робітників закладів ресторанного господарства" за участю Мірошниченко К.Б. (заступник директора Департаменту професійної освіти МОНУ), Палійчук О.М. (директор Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА), Сергеєвої Л.М. (професор кафедри державної служби та менеджменту освіти ДВНЗ "Університет менеджменту освіти" НАПНУ, доктор педагогічних наук, професор), Бурченко Л.І. (начальник відділу фахової освіти, ліцензування та атестації, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА), Микитюк С.М. (в.о. директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області), Губарєва Г.Л. (директор Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ), представників Хмельницького, Харківського, Вінницького, Ужгородського та Бурштинського торговельно-економічних коледжів КНТЕУ, представників ЗМІ.

Цільова аудиторія круглого столу: представники закладів ресторанного господарства, стейкхолдери, роботодавці, соціальні партнери, керівні та педагогічні працівники закладів професійної освіти.

На порядку денному розглянуто питання:

1. Оновлення змісту професійної освіти і навчання;
2. Впровадження інноваційних форм і методів формування конкурентоздатності фахівців ресторанного господарства в професійних навчальних закладах;
3. Європейський досвід дуальної системи підготовки фахівців;
4. Оновлення навчально-методичного забезпечення підготовки майбутніх фахівців ресторанного господарства.

По завершенню роботи розглянуто проект рекомендацій та прийнято відповідні рішення.

 

Фото:

 

Переглядів: 124 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0