Головна » 2018 » Травень » 18 » Міжнародний кулінарний фестиваль "Оттоманська кухня-2018"
11:41
Міжнародний кулінарний фестиваль "Оттоманська кухня-2018"
У Харкові 13 та 14 травня 2018 року визнані шеф-кухарі з усього світу зібралися на Міжнародний кулінарний фестиваль "Оттоманська кухня-2018". У кулінарному змаганні вони, в ролі членів журі, мали визначити найкращих серед майже сотні учасників конкурсу. Позмагатися у майстерності в різних номінаціях мали можливість і учні Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ.

У номінації "Приготування страв з риби, морепродуктів" Ришку Вікторія здобула бронзову медаль.
У номінації "Приготування страв з м'яса" Брольо Едоардо здобув бронзову медаль.
У номінації "Страви оттоманської кухні" Чиж Марина здобула бронзову медаль.
У номінації "Страви аутентичної національної української кухні" Пухальський Андрій здобув бронзову медаль.

Вітаємо наших переможців та бажаємо творчих успіхів і натхнення!

 

Фото:

 

Переглядів: 45 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0