Головна » 2018 » Грудень » 21 » Співпраця з роботодавцями
13:46
Співпраця з роботодавцями
З метою забезпечення нерозривного зв'язку навчально-виробничого процесу та найсучасніших тенденцій ресторанного обслуговування Чернівецьке вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету за співпраці роботодавців проводить професійні майстер-класи на базі престижних ресторанів міста Чернівці.

17 грудня 2018 року учні та майстри виробничого навчання Училища відвідали майстер-клас шеф-кухаря ресторану "Піар" Світлани Басенко. Варто зазначити, що пані Світлана є членом творчої групи Училища. На майстер-класі було продемонстровано приготування медальйонів з телятини під вишневим соусом, мафінів з броколі та десерту парфе. Приготування страв здійснювалося за допомогою хоспера, пароконвектомата, термоміксера та іншого новітнього обладнання. Учні захоплено спостерігали за процесом приготування та оформлення страв, слухали розповідь шеф-кухаря, а на завершення - смакували приготовленими на майстер-класі стравами.

Училище вдячне роботодавцям за підтримку та тісну співпрацю у розвитку майбутнього покоління професіоналів!

 

Фото:

 

Переглядів: 14 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0