Головна » 2018 » Листопад » 6 » Технологічна конференція
14:58
Технологічна конференція
Осінь дуже щедра на ягоди та фрукти, які є не лише джерелом креативу для приготування апетитних та ароматних десертів, але й необхідної кількості вітамінів та мінералів.

Жодне свято не обходиться без десерту, він прикрашає стіл та вимагає вмілого оформлення. Десерти, звичайно, подаються наприкінці обіду чи вечері. 31 жовтня 2018 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі Київського національного торговельно-економічного університету десерти стали основною стравою.

Учні групи КОБ916(1) під керівництвом майстрів виробничого навчання Поліщук Г.В. та Костенюк О.В. провели технологічну конференцію "Використання інноваційних технологій під час приготування солодких страв та їх подачі в закладах ресторанного господарства". Організатори підготували цікаві історії появи десертів, тематичну виставку літератури, розкрили особливості технології приготування солодких страв та презентували власноруч приготовлені десерти.

Узвар, кисіль "Ягідний", желе "З плодами консервованими", "Фруктове", "Ягідне", "Молочно-горіхове", "Шоколадне", "Молочно-ягідне", "Багатошарове ягідне", "Апельсинове", "Бите скло", муси "Молочно-ягідний", "Полуничний", "Шоколадний", "Три шоколада", а також шоколадне суфле, парфе, панна кота з ягід, чізкейк лимонний та тірамісу - все це можна було спробувати!!!

Учасники міжнародних конкурсів Оліївський Андрій та Брольо Едоардо надали гостям корисні поради щодо приготування солодких страв та рекомендації інноваційної подачі десертів в закладах ресторанного господарства.

 

Фото:

 

Переглядів: 16 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0