Головна » 2017 » Травень » 10 » Тематична полиця гурмана "Кулінарні шедеври світу: 10 найсмачніших і 10 найвідразливіших страв світу"
11:23
Тематична полиця гурмана "Кулінарні шедеври світу: 10 найсмачніших і 10 найвідразливіших страв світу"
З 28 по 31 березня 2017 року у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук Чернівецької обласної універсальної бібліотеки ім.М.Івасюка була представлена тематична полиця гурмана "Кулінарні шедеври світу: 10 найсмачніших і 10 найвідразливіших страв світу", яку відвідали і учні І курсу Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ.

До уваги учнів були запропоновані книжкові, періодичні та Інтернет-видання, які найширше розкривають дану тему. Назви книг "Особенности кухни народов мира", "Кругосветное путешествие по кухням мира", "Грузинская кухня", "Киргизская кухня", "Польская кухня", "Молдавская кухня" - вже говорять самі за себе. Цікавий матеріал про кухню країн Європи, Азії, Африки та Австралії подано в журналах "Вокруг света", "Гурмэ", "Мир туризма", "Савер".

Щоб краще зрозуміти країну і менталітет жителів, потрібно спробувати національну їжу. Найсмачніші та найекзотичніші страви: м'ясо акули, скорпіони, фугу, коники, морська свинка, мурахи - ось далеко неповний перелік гастрономічних делікатесів, які можна скуштувати.

Презентацію тематичної полиці підготувала та провела Місько Т.І., головний бібліотекар відділу.

 

Фото:

 

Переглядів: 58 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0