14:26 Тиждень професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен" | |
Учись, дерзай, твори -
сягай вершин майстерності... Відповідно до плану роботи Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ на 2016-2017 н.р. та з метою зацікавлення учнів вивченням спеціальних дисциплін, розвитку у них навичок пошуково-практичної роботи, творчої активності, ініціативності, виховання любові до обраної професії, пропаганди новітніх виробничих технологій, підвищення іміджу професії з 18 по 28 квітня 2017 року цикловою методичною комісією сфери обслуговування проводено тиждень професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен": 18.04.2017 - декада розпочалася позаурочним виховним заходом до Великодня - "Великодні традиції народів світу", яку разом з учнями групи КнК 9-15 провели викладач Корбут А.М. та майстер виробничого навчання Доник О.Б. Учні ознайомили присутніх з цікавими Великодніми традиціями народів світу, а також підготували деякі випечені великодні вироби з тіста та шоколаду. 19.04.2017 - учнем групи ТТ-16 Собковим А. під керівництвом викладача Реус М.П. проведено майстер-клас зі складання серветок. 20.04.2017 в рамках "Дня відкритих дверей" була проведена виставка виробів із солоного тіста, мастики, шоколаду, виставка тематичних столів та різних способів складання серветок, а також проведено майстер-клас з виготовлення прикрас з мастики для учнів шкіл. 21.04.2017 випускницею училища Попеску Анастасією був проведений майстер-клас на тему "Сучасне приготування і подача десертів". Було показано технологію приготування мусових тістечок, а також сучасних пісочного тіста та бісквіту "мох". 22.04.2017 викладачем Реус М.П. проведено ярмарок знань з предметів "Організація виробництва і обслуговування". Завдання були розроблені у вигляді бліц-питань, тестових завдань, кросвордів, а також використовувалися натуральні зразки посуду. Переможці були нагороджені призами.
Фото:
| |
|
Всього коментарів: 0 | |
|
|