Головна » 2019 » Квітень » 15 » В рамках декади з професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен" відбувся майстер-клас з приготування крафінів
11:36
В рамках декади з професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен" відбувся майстер-клас з приготування крафінів
В рамках декади з професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен" та з метою обміну досвідом, розвитку творчої активності учнів 12 квітня 2019 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся майстер-клас з приготування крафінів, який провела учениця групи КнК917 Колотило Олександра під керівництвом викладача спецдисциплін Г.М.Корбут.

Крафін - це чудова, смачна і красива випічка, гібрид мафіну та круасану. У рецепті поєднуються особливості приготування круасанів, класичного дріжджового тіста та елементи мафінів. Цей десерт, винайдений кондитером Рі Стівеном у пекарні Mr. Holmes Bakehouse (Сан-Франциско, США), свого часу викликав фурор у місті.

 

Фото:

 

Переглядів: 32 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0