Головна » 2019 » Квітень » 19 » В рамках декади з професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен" відбувся майстер-клас з виготовлення цукерок ручної роботи
13:29
В рамках декади з професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен" відбувся майстер-клас з виготовлення цукерок ручної роботи
В рамках декади з професій "Кондитер", "Офіціант", "Бармен" та з метою обміну досвідом, розвитку творчої активності учнів 16 квітня 2019 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся майстер-клас з виготовлення цукерок ручної роботи, який провела майстер виробничого навчання Швець Надія Михайлівна.

Шоколад - кондитерський виріб на основі масла какао, що є продуктом переробки какао-бобів - насіння шоколадного дерева, багатих теоброміном і кофеїном. Цукерки ручної роботи - це неймовірно смачний витвір мистецтва, - найсмачніші ласощі, а також оригінальний подарунок для рідних і друзів.

 

Фото:

 

Переглядів: 31 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0