Головна » 2019 » Лютий » 27 » В Чернівецькому вищому комерційному училищі КНТЕУ завершилася декада з професії "Кухар"
12:05
В Чернівецькому вищому комерційному училищі КНТЕУ завершилася декада з професії "Кухар"
В Чернівецькому вищому комерційному училищі Київського національного торговельно-економічного університету завершилася декада з професії "Кухар". Останній тиждень декади виявився дуже насиченим, адже щодня відбувалися цікаві заходи та зустрічі, а саме:
  • відбулася зустріч з провідним лікарем-дієтологом Бочаровою Наталією Юріївною, яка розповіла учням про особливості здорового харчування, необхідність фізичних вправ та вплив води й вітамінів на організм людини, відповіла на проблемні питання щодо дотримання дієт;
  • з метою популяризації робітничої професії "Кухар" відбувся майстер-клас "Формування вареників різними способами", під час якого гості заходу мали можливість власноруч зліпити вареники різних форм з чотирьох видів тіста;
  • у дворі училища відбувся Фестиваль борщу, на якому учні І-ІІ курсів презентували борщі різних регіонів України, а саме: "Полтавський", "Львівський", "Селянський", "Флотський". Гості заходу ознайомилися з технологією приготування борщу, пригощалися стравами та голосували фішками за страву, яка їм найбільше сподобалася. За результатами голосування І місце зайняли дві страви - борщ "Львівський" та "Флотський";
  • учениця групи КК9-16(1) Ткачук Діана провела майстер-клас "Використання сухого льоду", в рамках якого продемонструвала особливості та правила використання сухого льоду під час організації обслуговування урочистих подій, подачі фірмових страв та напоїв;
  • учні групи ТТ18 організували технологічну виставку "Страви з м'яса та птиці", на якій було представлено дев'ять авторських страв: "Каре телятини з соусом песто", "Філе птиці фаршироване", "Курка під мускатним соусом", "Рулет мисливський", "Куряче філе з креветками", "Куряче філе під вишневим соусом", "Медальйон зі спаржею", "Баранина запечена", "Куряче філе по-італійськи". Під час виставки учні звертали увагу на підбір посуду та соусів;
  • майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін відвідали тест-драйв в ЧТЕІ КНТЕУ, на якому представники фірми "Термомікс" продемонстрували приготування різних страв та напоїв за допомогою новітнього багатофункціонального обладнання.

 

Фото:

 

Переглядів: 40 | Додав: vshadm1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0